Bedrijfsfeest

Privé-kok op locatie of kantoor

Bedrijfsfeest

Waar halen mensen de motivering vandaan om hun best te doen op het werk? Mede door blijk van waardering voor het gedane arbeid. Daarom is het belangrijk voor een bedrijf om dat ook te laten zien, toon de waardering doormiddel van een bedrijfsfeest en creëer goodwill.

Waarom is een bedrijfsfeest de investering waard?

  • Motivatie: Het bedrijfsfeest zorgt ervoor dat de werknemer zich gewaardeerd voelt.
  • Contact: In een ongedwongen sfeer leren collega’s van verschillende afdelingen elkaar op een andere manier kennen.
  • Teambuilding: Doorbreek de routine en zorg ervoor dat alle neuzen weer dezelfde richting op staan.
  • Plezier: Creëer een positieve herinnering die collega’s met elkaar kunnen delen.

De dag kan worden ingedeeld met verschillende activiteiten om ’s avonds heerlijk te dineren en vervolgens gezellig een borrel te drinken met het hele team. Dinesse biedt in dit spectrum verschillende mogelijkheden, afhankelijk van uw wensen. Laat weten hoe u het in gedachte heeft; dan kan Dinesse u een kok op maat aanbieden.

Wij hebben gekookt voor

image/svg+xml

Inspiraties

Walking dinner of buffet

Na een dag met verschillende activiteiten komt iedereen tot rust tijdens een heerlijk diner, verzorgd door de chefs van Dinesse. Wanneer u met grote groepen gaat dineren is dat de uitgelezen kans om te kiezen voor een Walking dinner of exclusief buffet. U ervaart met uw team de kwaliteit van een echt top kok en u creëert een ontspannen situatie waarin iedereen gemakkelijk kan socializen zonder vaste plekken.

Exclusief en intiem dineren

Zeker met een klein team maar ook met grote teams kunt u de luxe ervaren van een privé-kok. Laat u verwennen door de gastronomische kunsten en ontdek nieuwe gerechten en wereldkeukens. U kunt ervoor kiezen om zelf een locatie te regelen, het diner op het bedrijf zelf te organiseren of misschien bij iemand thuis. De privé-chefs van Dinesse zorgen voor een geweldige culinaire ervaring, volledig naar uw wensen om vervolgens de keuken weer netjes achter te laten.

Afscheidsfeest

Een lang gekoesterde collega die afscheid neemt en met pensioen gaat of een nieuwe uitdaging tegemoet gaat? Dit biedt een uitgelezen kans om een blijk van waardering te geven en deze collega te verrassen met een uitgebreid luxe diner verzorgd door één van de privé-koks van Dinesse. Nodig zijn of haar gezin uit om een avond heerlijk te ontspannen en te genieten.