Exclusief dineren

Een exclusief diner volledig naar uw wensen verzorgd.

Een unieke ervaring

Heerlijk dineren met familie, vrienden, uw relaties of collega’s; dat is altijd een unieke ervaring. Soms doet de gelegenheid zich voor dat u opzoek bent naar een meer intieme setting. Dan kiest u voor een kok aan huis, vakantie of op een andere locatie, zo dan ervaart u de luxe en intimiteit van een eigen privé-chef.

U ontdekt de geweldige luxe, onbezorgdheid en exclusiviteit van een professionele chef in eigen keuken. Geniet vooral met uw gezelschap van een huiselijke setting waarbij alles u uit handen wordt genomen; de chefs van Dinesse zorgen ervoor dat alle inkopen worden gedaan, de meest culinaire hoogstandjes worden bereid, de keuken weer helemaal netjes wordt schoongemaakt en dat u natuurlijk een onvergetelijk ervaring bijblijft.

Hoe werkt een aanvraag bij Dinesse?

Een privé-kok van Dinesse die u volledig ontzorgt, professionele gerechten bereidt, gepaste aankleding verzorgt en alles weer netjes achterlaat. Hoe wordt dat goed geregeld?

Elke gelegenheid is uniek en daarom zorgt Dinesse ervoor dat elke privé-kok een goede match vormt met u en uw wensen, zo kan de chef een Exclusief diner op maat volledig naar wens bereiden. Ontdek hoe Dinesse u kan begeleiden, adviseren en u een onvergetelijke avond garandeert.

Waarom een arrangement van Dinesse?

Privé-diners aan huis worden georganiseerd voor verschillende gelegenheden; het kan zijn dat u een verjaardag te vieren heeft, misschien een klein feestje omdat er iemand geslaagd is of u vindt het een mooie invulling voor het bijeen laten komen van uw familie.

Bent u geïnteresseerd in een privé-kok van Dinesse, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Feesten

De voordelen van een privé-kok op uw feest zijn; professionaliteit, kwaliteit, vrijheid en rust, u kunt met een gerust hart de touwtjes uit handen geven.

Bedrijven

Een prachtige oplossing wanneer u een feest organiseert op het bedrijf zelf of op een andere locatie.

Thema's

Hebt u een specifieker smakenpakket, of wilt u volgens een thema dineren? Dinesse heeft het grootste aanbod van Nederland.

Lunch

Chefs van Dinesse kunnen op ieder moment van de dag een persoonlijk arrangement verzorgen, zoals een lunch of ontbijt.

Ontbijt

Heeft u iets te vieren of wilt u bijvoorbeeld iemand of uw gasten verwennen met een luxe ontbijt? Dinesse heeft een gevarieerd aanbod.

Uitvaart

Tijdens een begrafenis of crematie kunt u een lunch of diner laten verzorgen door één van de koks van Dinesse. Uw wensen worden op maat verzorgd.

Op locatie

In een restaurant uit eten kan heerlijk zijn maar bent u toch opzoek naar een intiemere setting, dan is Private dining uitermate geschikt. In Nederland zijn veel restaurants en andere locaties die hun een ruimte aan bieden voor Private dining. Bekijk ons aanbod.

Lange termijn

Mocht u opzoek zijn naar een privé-kok voor de lange termijn, dan staat het team van Dinesse geheel voor u klaar. U kunt bij Dinesse terecht met uw vragen zodat wij u optimaal kunnen begeleiden in het selecteren van de chef naar uw wensen. Dinesse adviseert en denkt met u mee, u wordt ontzorgd en geniet van de beste kwaliteit.