Kookworkshop

Leer en geniet van de professionals

Masterclass kookworkshops

Tijdens een kookworkshop kunt u op gezellige wijze kennis maken met de meeste culinaire hoogstandje die Dinesse te bieden heeft. De gezelligheid staat centraal, daarom is een Kookworkshop uitermate geschikt voor een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of middag met uw vrienden en familie.

Naast de gezelligheid zal u versteld staan van het aantal leermomenten die u uit een kookworkshop kunt halen. Dinesse geeft u de kans om te leren van de beste chefs die ons land te bieden heeft.

Ontdek verschillende kookworkshops

Het is altijd prachtig om te zien dat een kookworkshop voor iedereen is weggelegd, of u nou een kunstenaar in de keuken bent of dat u een pan water nog laat aanbranden, iedereen kan op een leuke manier leren van de chefs van Dinesse.

Naast recreatief genieten van een Masterclass koken op niveau heeft Dinesse ook de beschikking om leerling koks kennis te laten maken met nieuwe gespecialiseerde kooktechnieken.

Professionele chefs

De professionele koks van Dinesse zijn naast gastronoom ook zeer sociaal toegankelijk, dit zorgt voor een ontspannen ervaring en leeromgeving. Een Masterclass is denkbaar in verschillende mogelijkheden, u kunt kiezen uit verschillende niveaus en wereldkeukens; u beslist het thema.

Heeft u een idee of bent u benieuwd naar een thema? Schroom niet en vraag het.

Omdat Dinesse zowel met nationale als internationale koks werkt is het mogelijk om met uw internationale gasten een Masterclass in een andere taal dan Nederlands of Engels te volgen. Informeer voor de mogelijkheden, onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Suggesties & voorbeelden

De onderstaande suggesties zijn enkel suggesties; alles is mogelijk bij Dinesse. Informeer voor uw eigen unieke wensen via ons aanvraagformulier.


Vegetarische kookworkshop

Een vegetarische kookworkshop kan u... Een luxe lunch kan bestaan uit diverse gerechten zoals broodspiesjes, sandwiches, heerlijk gevulde glaasjes met amuses en fingerfoodspiesjes.

Vegan kookworkshop

De populariteit van de veganistische levensstijl neemt alleen maar toe. Een uitgebreide lunch met overheerlijke Vega natuurlijke producten verrast jou en je gasten.

Buitenlandse keuken

Kies voor een kookworkshop met een buitenlandse keuken en ontdek de smaken buiten de traditionele keukens waar u al bekend mee bent. Leer nieuwe gerechten klaar te maken en maak indruk op uw toekomstige gezelschap met nieuwe soorten gerechten.