App - Dinesse Chef

Hoe kan ik inloggen op de Dinesse Chef app?

Werk jij al samen met ons?

Belangrijk: Lees hier meer over inloggen in de Dinesse Chef app als bestaande chef van Dinesse

Inlogmethoden van de Dinesse Chef app

Inloggen met telefoonnummer

Inloggen via SMS is snel en gemakkelijk. Vul jouw nummer in en jij krijgt binnen 1 minuut een SMS van ons met daarin een code die jij in kunt vullen om zo in te loggen in de app. Heb jij een Android toestel? Dan heb jij geluk, want dan wordt de SMS zelfs automatisch voor je geverifieerd en hoef jij niet eens wat in te toetsen! Codes invullen is saai.

Inloggen met email

Inloggen via email is eenvoudig en snel, maar vereist een extra stap. Vul jouw email in, en dan krijg jij binnen 15-30 seconden een email van Dinesse met daarin een link om jouw inlogpoging te bevestigen. Heb jij de email niet binnengekregen? Zorg dan dat jij goed in jouw Spam folder kijkt, het kan zijn dat deze dan hier in staat.

Over het algemeen komen 99% van de emails bij jou aan, alleen deze kunnen soms terecht komen in jouw Spam folder, zorg dus altijd dat jij deze ook even checkt! Werkt het echt niet om in te loggen via email? Probeer dan in te loggen via SMS en laat het ons weten. Wij kunnen dit dan zsm voor je uitzoeken.

Mocht de email toch in jouw Spam folder zijn beland, geef dan in jouw email applicatie aan dat jij emails van Dinesse gewoon in jouw normale inbox wilt ontvangen. Wel zo handig! Dan weet je zeker dat je geen belangrijke dingen mist van Dinesse.