App - Dinesse Chef

Hoe kan ik notificaties activeren in de Dinesse Chef app voor iOS?

Als jij geen notificaties ontvangt op jouw iOS toestel, kan er iets mis zijn. Notificaties op iOS moeten expliciet toegang worden gegeven door jou zelf. Jij kunt dit doen in jouw Instellingen. Ga naar de notificaties in jouw iOS Instellingen. Of, in je app, ga naar Profiel (in het menu onderaan)

Vervolgens verschijnt het volgende scherm:

Op het profiel scherm, ga door naar het Jouw voorkeuren tab.

Vervolgens verschijnt het volgende scherm:

Tap op Sta toe op de "Notifications naar smartphone" knop.

Dit brengt je naar jouw iOS Instellingen. In deze instellingen kun jij aangeven hoe jij notificaties van Dinesse graag wil ontvangen. Om alle belangrijke notificaties van Dinesse te ontvangen zul je alle opties moeten aanvinken:

De bovengenoemde instellingen staan Dinesse toe om jou alle belangrijke meldingen te sturen, zo zorg je ervoor dat je geen enkele notificatie mist. In je app zul jij nu het volgende scherm zien met Actief om aan te tonen dat notificaties goed zijn ingesteld op jouw toestel. Het kan zijn dat je het Jouw voorkeuren scherm opnieuw moet openen als je de instelling zojuist hebt aangepast.